NieuwsEmmen.com
Emmen

Auto raakt van de weg op een afrit van de Rondweg

Emmen – Vrijdagavond 3 januari is een automobilist van de weg geraakt op de Rondweg in Emmen. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer van Emmen, een ambulance en meerdere politieauto’s kwamen ter plaatse.

Het voertuig raakte bij de afrit naar de Nieuw-Amsterdamsestraat van de weg. De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Waardoor de man met zijn voertuig uit de afrit is geraakt is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de berm gehaald en afgesleept.

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Blikschade bij kop-staart botsing in Emmen

NieuwsRedactie

Brand in gemaaid gras in Emmen

NieuwsRedactie

Brandweer opgeroepen voor brand in Bioscoop in Emmen

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!