NieuwsEmmen
Emmen

Auto raakt van de weg op een afrit van de Rondweg

Emmen – Vrijdagavond 3 januari is een automobilist van de weg geraakt op de Rondweg in Emmen. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer van Emmen, een ambulance en meerdere politieauto’s kwamen ter plaatse.

Het voertuig raakte bij de afrit naar de Nieuw-Amsterdamsestraat van de weg. De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Waardoor de man met zijn voertuig uit de afrit is geraakt is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de berm gehaald en afgesleept.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Snelheidsaanduiding N391 Rondweg aangepast naar 70km/h

NieuwsRedactie

Emmen contracteert proefspelers Luzayadio en Toufiqui

NieuwsRedactie

Vermelde snelheidsverhoging naar 100km/h op de N391 is een fout

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!