NieuwsEmmen.com
Emmen

Auto raakt van de weg op een afrit van de Rondweg

Emmen – Vrijdagavond 3 januari is een automobilist van de weg geraakt op de Rondweg in Emmen. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer van Emmen, een ambulance en meerdere politieauto’s kwamen ter plaatse.

Het voertuig raakte bij de afrit naar de Nieuw-Amsterdamsestraat van de weg. De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Waardoor de man met zijn voertuig uit de afrit is geraakt is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de berm gehaald en afgesleept.

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Automobiliste en scooterrijder komen met elkaar in botsing

NieuwsRedactie

Brandweer rukt uit na een buitenbrand in Emmer-Compascuum

NieuwsRedactie

Auto met aanhangwagen raakt van de weg in Klazienaveen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!