NieuwsEmmen.com
Emmen

Vier auto’s botsen op de N34 bij Emmen

Emmen – Vier auto’s zijn woensdag 18 december aan het einde van de middag betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de N34 ter hoogte van de Rondweg.

De vier auto’s botsten op elkaar op de viaduct van de N34 die over de Rondweg loopt. Hierbij raakten drie inzittenden van de voertuigen gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse omdat er benzine lekte uit één van de voertuigen. Met schuim heeft de brandweer de benzine lekkage afgedekt om een eventuele ontsteking te voorkomen.

Ter plaatse heeft de politie het ongeval beoordeeld. Een bergingsbedrijf heeft twee van de voer beschadigde auto’s afgesleept. De andere twee voertuigen konden op eigen kracht hun weg vervolgen. Ter plaatse werd het verkeer via de afrit en oprit omgeleid.

Foto's: FoxEye Press


Laden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!