NieuwsEmmen.com
Emmen

“Pretpark Emmen” heeft een tekort aan politieagenten

Emmen – De gemeente Emmen heeft een te kort aan politieagenten, dat laat de burgemeester in een interview aan RTV Drenthe weten.

Voornamelijk tijdens evenementen in de gemeente Emmen wordt de inzet van agenten nijpend. Van Oosterhout laat in het interview weten dat de gemeente Emmen 300 evenementen per jaar heeft en dat niet overal meer politie voor beschikbaar is. Door het hoge aantal evenementen en noemt de burgemeester de gemeente daarom ook wel pretpark Emmen.

Volgens het AD zijn het aantal agenten in de regio Zuidoost-Drenthe de afgelopen jaren afgezwakt van 180 naar 150 agenten. Vorig jaar november beloofde de regering nog meer blauw op straat en trok hier 33 miljoen euro voor uit. De politievakbond trok dit jaar in mei al eerder aan de bel, “Er is een schreeuwend te kort aan blauw op straat en het wordt alleen maar erger.”.Laden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!