NieuwsEmmen
Emmen

Auto’s botsen op kruising Houtweg Laan van de Bork

Emmen – Vrijdagmiddag 18 oktober zijn wee automobilisten op de kruising Houtweg met de Laan van de Bork op elkaar gebotst.

De voertuig die voorrang moest verlenen aan het andere voertuig zag de auto te laat waardoor ze met elkaar in botsing kwamen. De bestuurders zijn ter plaatse door het ambulance personeel gecontroleerd en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer kwam nog ter plaatse omdat er rookontwikkeling in het voertuig was ontstaan. Mogelijk was deze afkomstig van de airbags, de brandweer heeft in het voertuig gene brandhaard kunnen ontdekken. Een bergingsbedrijf heeft de zwaarbeschadigde voertuigen afgesleept. De Houtweg was ten tijde van het ongeval afgesloten richting de Boslaan. Ook het verkeer dat afkomstig was van Laan van de Bork moest keren en via een andere weg naar hun bestemming.

Correctie melden

Foto's: FoxEye Press
Laden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Güçlü speelt komend seizoen weer voor FC Emmen

NieuwsRedactie

OM eist geldboete tegen bedrijf na dodelijk ongeval

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!