NieuwsEmmen.com
Drenthe

Gewonde bij ongeval met paardentrailer bij Erm

  1. Erm – Bij een ongeval op de Horstingerend bij Erm is zaterdag 28 december een persoon gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig tegen een paardentrailer was gebotst. 

De bestuurder met de paardentrailer draaide de Horstingerend op maar zag door de laagstaande zon de automobilist uit de richting van Veenoord over het hoofd. Hierop volgde een ongeval tussen de paardentrailer en de auto. De bestuurder van de combinatie verklaarde door de laagstaande zon het voertuig niet te hebben gezien.

Na dat de hulpdiensten de persoon uit de auto had bevrijd werd deze met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de situatie. Een bergingsbedrijf heeft de trailer en de auto afgesleept. De weg was ten tijde van het ongeval afgesloten voor het verkeer.

Foto's: FoxEye Press
Laden....

Meer nieuws

Brandweer rukt wederom uit naar de Emmerdennen

NieuwsRedactie

Brandweer redt verstrikt geraakt vogeltje

NieuwsRedactie

Pannetje met vuur zorgt voor veenbrand in het bosperceel

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!