NieuwsEmmen.com
Drenthe Groningen

Ministerie waarschuwt: Hou rekening met vertragingen

Het ministerie van Justitie en Veiligheid en de ANWB waarschuwen automobilisten morgenvroeg rekening te houden met de protesten die mogelijk zullen plaats vinden.

Vanaf zes uur morgenochtend moet er rekening gehouden worden met protesterende groepen op de weg. Dit laten de organisaties is een verklaring weten. Stichting Bouw in Verzet roept bouwers en boeren op om zich morgenochtend op zeven locaties te verzamelen. Vooral rond deze locaties wordt een verkeerschaos verwacht. De locaties zijn Alkmaar, Berkel en Rodenrijs, Tilburg, Helmond, Born, Apeldoorn en Assen. Bewoners in de buurt van Assen moeten rekening houden met verkeersdrukte op de A28.

Ook op de N-wegen wordt drukte verwacht volgens de ANWB. Mogelijk worden deze routes gebruikt door tractoren waardoor het verkeer langzaam moet rijden. De ANWB roept dan ook op eventueel als het mogelijk is andere vervoersmiddelen te gebruiken. Hoelang de drukte zal aanhouden is niet bekend omdat de acties nog niet vast staan.

Foto's: Overheid


Laden....

Meer nieuws

Twee voertuigen botsen op de Hondsrugweg in Emmen

NieuwsRedactie

Politie zoekt informatie over autobrand Fokkingeslag

NieuwsRedactie

Politie houdt verdachte aan na achtervolging in Emmen

NieuwsRedactie

Stop het Coronavirus!

Blijf zo veel mogelijk thuis! - Hou 1,5m afstand - Was vaker je handen.

error: Content is protected !!