NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Nieuws

Beelden inbraak in Emmen vanavond te zien in Opsporing Verzocht

Emmen – De politie toont vanavond in Opsporing Verzocht beelden van een inbraak die op vrijdag 2 april 2021 om 04:45 uur ‘s nachts is gepleegd in Emmen. De bruid van deze inbraak bestaat uit duizenden euro’s aan gouden sieraden.

De verdachten zijn naar de voorkant van het pand gelopen en hebben daar een raam van een roldeur ingeslagen. Vervolgens hebben ze een grote hoeveelheid gouden sieraden meegenomen uit het pand. Tijdens het onderzoek zijn er camerabeelden veilig gesteld.

Op de beelden is onder meer te zien welk voertuig er bij de inbraak gebruikt is. De beelden tonen tevens waar het voertuig aan de Bargermeerweg werd geparkeerd. Ook zijn er beelden waarop de verdachten zijn te zien. De beelden zullen vanavond getoond worden in het programma Opsporing Verzocht. Opsporing Verzocht is vanavond om 21.20 uur op NPO1 te zien.

De politie roept mensen op die meer informatie hebben over de daders contact op te nemen met de opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt ook uw tip anoniem doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Vrouw overleden bij geweldsincident in Emmen, één verdachte aangehouden

Romano

Verkeershinder na kop-staartbotsing in Emmen

NieuwsRedactie

Bestuurster verliest macht over het stuur in Erica

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!