NieuwsEmmen
Foto: Pixabay.com
Nieuws

Corona maatregelen worden verlengd tot en met 28 april

Den Haag – De corona maatregelen die het kabinet heeft ingesteld worden verlengd tot en met 28 april. Dit laat premier Rutte dinsdag avond 31 maart in een persconferentie weten.

Alle maatregelen worden in stand gehouden. Dit betekend dat scholen dicht blijven  met als de horeca en de 1,5 meter afstand regel in tact blijft. Hiermee hoopt de overheid nog steeds de druk op de ziekenhuizen te verlichten. Daarnaast vraagt de premier om zo veel mogelijk thuis te blijven. Voor het uitoefenen van contactberoepen zoals kappers en masseurs blijft dus eveneens de regeling van kracht.

Een totale lockdown ziet de premier nog niet zitten. Maar dit is op voorwaarde dat de mensen zich aan de voorgenomen regels houden. Ook vraagt de premier in zijn toespraak mensen die nog plannen moeten maken voor de mei vakantie deze uit te stellen de komende tijd. Hierbij geeft de premier aan dat we het coronavirus nog lang niet overwonnen hebben.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Niet-essentiële winkels zijn weer geopend in Nederland

NieuwsRedactie

ZO!34 zet radiopresentator op non-actief na uitspraken over politiegeweld

NieuwsRedactie

Coronatestlocatie Emmen vanaf dinsdag open in sporthal Bargeres

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!