NieuwsEmmen

Nieuw Evenement

NieuwsEmmen
Step 1 of 3

Over jou

De onderstaande gegevens zijn NIET voor publicatie en zullen niet online worden gepubliceerd. We gebruiken dit enkel om eventueel contact met u te kunnen zoeken indien er vragen of problemen zijn.

(Aanvullende) voorwaarden:

1. Mijn evenement dat ik ga aandragen bevat geen 18+ activiteiten en/of spoort aan tot illegale activiteiten en/of geweld.
2. Het activiteit vindt plaats in het doelgebied van NieuwsEmmen. (Gemeente Emmen en/of de gemeenten rondom Emmen).
3. De redactie zal uw aanvraag beoordelen en behandelen. Het invullen van dit formulier geeft geen rechten op definitieve plaatsing op de website van NieuwsEmmen. De redactie behoud zich het recht de aanvraag voor plaatsing te weigeren of niet in behandeling te nemen zonder u hierover te informeren.
4. De redactie probeert uw aanvraag zo goed mogelijk te behandelen en te publiceren. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan dient u de redactie hier z.s.m. van op de hoogte te stellen via ons contact formulier.
5. U verklaard het onderstaande formulier zo goed en volledig mogelijk en naar waarheid te zullen invullen.
6. Let op! Vul alleen bij de velden waarbij de gegevens online gepubliceerd worden de contact gegevens van uw evenement / organisatie in zoals deze ook online bekend is.
7. NieuwsEmmen is niet verantwoordelijk voor eventuele misbruik van gegevens die u hierna op geeft voor online publicatie.
error: Deze fuctie is uitgeschakeld!