NieuwsEmmen
Evenementen

BARREL Food Truck Fest

Emmen – Het laatste weekend van juni (28, 29, 30) vind het BARREL Food Truck Fest plaats op het Raadhuisplein in Emmen. Dit jaar viert BARREL Food Truck Fest het 5-jarig jubileum!

Op het BARREL Food Truck Fest vind je diverse lekkere hapjes en drankjes die vanuit opvallende food trucks worden geserveerd aan de bezoekers. Naast al deze lekkernijen is er ook muziek aanwezig op het festival terrein. Het doel van de organisatie is om u kennis te laten maken met het lekkerste gerechten afkomstig uit verschillende landen. Denk aan een lekkere sappige hamburger, een sushirol, héél veel soorten wraps, grote kleurrijke Amerikaanse milkshakes met verschillende toppings, een knapperige Tripple Pulled Pork Tostie of een traditioneel rijstgerecht met hete kip. Ook is er aan de vegetariërs gedacht door het festival. Zei kunnen kiezen uit bijvoorbeeld: Vega Dumplings, een heerlijke Mexicaanse wrap met vegetarisch vlees of een Pulled no Pork Vegan sandwich.

Vrijdag 28 juni kun je van 16.00 uur tot 00.00 uur op het Raadhuisplein komen genieten, zaterdag 29 juni van 12.00 tot 00.00 uur en (koop)zondag 30 juni van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis.

Foto's: Richard Broekhuijzen


Laden....

Meer nieuws...

Scooter botst frontaal op tegenligger op de Viaductstraat

NieuwsEmmen

Auto en bus botsen op de N34 bij Odoorn

NieuwsEmmen

Auto komt tot stilstand tegen vangrail op N862

NieuwsEmmen
error: Deze fuctie is uitgeschakeld!