NieuwsEmmen
Emmen

Dode man in rietplas in 35-jarige Emmenaar

Emmen – De man die dinsdagavond 27 augustus is verdronken in de rietplas is een 35-jarige Emmenaar. Dot laat de politie op Twitter weten.

Er werd door de meldkamer groot alarm geslagen toen omstanders de man onder water hadden zien verdwijnen en deze niet meer boven water kwam. Met diverse duikteams werd er gezocht naar de man, deze werd dan ook ongeveer anderhalf uur na zijn vermissing door duikers van de brandweer aangetroffen in het water. In eerste instantie wouden de hulpdiensten de zoektocht staken maar op dat moment werd de man aangetroffen op de plek waar hij ook ongeveer onder water was verdwenen. Ook de traumahelikopter en diverse andere voertuigen van de hulpdiensten waren inmiddels ter plaatse gekomen bij het incident.

Uit onderzoek wijst niets er op uit dat er een misdrijf is gepleegd bij de verdrinking van deze man. Hierop is het politie onderzoek afgerond. Helaas is dit net de eerste verdrinking in de gemeente Emmen deze week. Eerder deze week verdronk er al een Pool in Erica.

Foto's:

Laden....

Meer nieuws...

Brand in schuurtje bij woning Emmer Compascuum

FoxEyePress

Brand bij flightcases bouwer in Schoonebeek

FoxEyePress

Vrouw botst met auto op lantaarnpaal

FoxEyePress