NieuwsEmmen
Drenthe Groningen

OPGELOST: Landelijke telefoonstoring treft hulpdiensten en 112

Regio – Even bellen naar 112? dat is er op dit moment niet bij. Dit komt door een grote telefoonstoring bij KPN.

Hoelang de storing nog gaat duren is niet bekend. Bent u met spoed hulp nodig dan vraagt de meldkamer van Noord Nederland contact via social media op te nemen zodat u een noodnummer kunt krijgen waar u mee kunt bellen. In alle andere gevallen probeer zelf naar een huisarts, politiebureau of een brandweerkazerne te komen daar kunnen ze u verder helpen.

Alle vrijwillige brandweerkazernes in Drenthe zijn inmiddels bemand totdat de storing bij KPN verholpen is. Indien u hulp nodig bent meldt u zich dan hier of spreek een hulpdienst medewerker op staat aan. Voor hulpverzoeken op een N-weg of A-weg kunt u contact op nemen met Rijkswaterstaat via telefoonnummer: 0800-8002.

UPDATE 17:22: Meldkamer Noord Nederland is te bereiken WhatsApp op het speciale noodnummer: 06-13557756. Ook is er een landelijk nummer bij nood: 088-6628240 waar u de hulpdiensten op kunt bereiken.

UPDATE 18:23: Ook is er een NL-Alert verzonden. De NL-Alert is zojuist op de telefoon binnen gekomen in Drenthe en geeft informatie over wat er aan de hand is en hoe u kunt handelen in geval van een noodsituatie.

UPDATE 20:39: De storing is opgelost.

Wij proberen u zo goed mogelijk van informatie te blijven voorzien. Onze redactie is gewoon telefonisch en online bereikbaar via de communicatiekanalen.

Foto's: FoxEye PressLaden....

Meer nieuws...

UPDATE: Woningen en omgeving ontruimd na gaslekkage

NieuwsEmmen

Scooter botst frontaal op tegenligger op de Viaductstraat

NieuwsEmmen

Auto en bus botsen op de N34 bij Odoorn

NieuwsEmmen
error: Deze fuctie is uitgeschakeld!